De Ruiter Jewels | Uw juwelier in de regio Heerlen

Op zoek naar een juwelier in Heerlen? De Ruiter Jewels is onderdeel van het familiebedrijf De Ruiter. Goed voor méér dan 25 jaar ervaring in gouden- en zilver sieraden, horloges en diamanten.

 

Uw Bestelling ophalen bij Goudwisselkantoor

In samenwerking met het Goudwisselkantoor biedt De Ruiter Jewels u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij meer dan 70 locaties in Nederland. Zo hoeft u niet op de postbode te wachten en kunt u zelf uw tijdstip bepalen. Door de goede samenwerking met het Goudwisselkantoor kunt u de bestelde artikelen ophalen bij het Goudwisselkantoor Heerlen aan de Geerstraat 280.

Kies bij het plaatsen van uw bestelling Heerlen als afhaallocatie

  • U wordt op de hoogte gebracht van de verwachtte levertijd
  • U krijgt een melding wanneer uw bestelling is afgeleverd in Heerlen
  • Bij het ophalen van uw bestelling is een geldig legitimatiebewijs verplicht

Liever uw bestelling direct thuis ontvangen? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden.

Contactgegevens van uw afhaallocatie in Heerlen:

Goudwisselkantoor Heerlen

 
Goudwisselkantoor Heerlen
Geerstraat 280
6411 NW Heerlen

Dinsdag t/m zaterdag
09.30 - 17.00 uur 

 

De Ruiter Jewels – Uw online Juwelier

Op de website van De Ruiter Jewels verkopen wij gouden- en zilveren sieraden tegen voordelige en scherpe prijzen. Naast nieuwe sieraden verkopen wij ook gebruikte sieraden. In ons uitgebreide assortiment bieden wij armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen en ringen aan in goud en zilver. Deze zijn online te bestellen en te bezichtigen in onze showroom in Klaaswaal.

Naast sieraden verkopen wij ook dames- en herenhorloges van bekende trendy merken zoals Festina, Michael Kors, Seiko en nu ook Serene Marceau. U kunt profiteren van onze scherpe prijzen. Bestel uw horloge via de website en laat deze bezorgen in Heerlen of op uw huisadres.

Heeft u interesse in exclusieve horloges zoals Omega, Rolex of Cartier? De Ruiter Jewels heeft een wisselend assortiment luxe horlogemerken tegen scherpe prijzen.  Onze top horloges zijn gedragen maar verkeren nog in een zeer goede staat. Alle dames- en herenhorloges in ons assortiment worden gecontroleerd op echtheid en kwaliteit. Bestel nu voordelig online of laat u adviseren in onze showroom in Klaaswaal.