De Ruiter Jewels | Uw juwelier in de regio Strijensas

Op zoek naar een juwelier in de Hoeksche Waard? De Ruiter Jewels is gevestigd in Klaaswaal en op 15 minuten rijden van uw woonplaats Strijensas.

 

Sieraden kopen in Strijensas | De Ruiter Jewels

De Ruiter Jewels is uw juwelier in de regio Hoeksche Waard voor het kopen van gouden sieraden en zilveren sieraden tegen voordelige prijzen. Naast het verkopen van nieuwe sieraden is De Ruiter Jewels ook actief in het verkopen van gedragen sieraden. De showroom in Klaaswaal wordt continu vernieuwd met nieuwe kettinghangers, broches, ringen en natuurlijk onze Silk Jewellery collectie.

 

Sieraden inruilen in Strijensas | De Ruiter Jewels

Zijn uw gouden sieraden nog steeds de moeite waard en verdienen ze een tweede kans? Bij De Ruiter Jewels kunt u gouden- en zilveren juwelen zoals armbanden, ringen, kettingen en oorbellen inruilen tegen andere sieraden en horloges uit ons assortiment.

 

Horloge kopen in Strijensas | De Ruiter Jewels

Op slechts 15 minuten rijden van Strijensas vindt u De Ruiter Jewels. Wij verkopen naast diamanten en sieraden ook horloges. Een breed assortiment horloges voor heren, dames en zelfs voor de aller kleinsten. Van trendy tot chique en van modern tot klassiek. Horlogemerken zoals Festina, Michael Kors, Seiko en Casio bieden wij aan tegen voordelige prijzen. Kijk op de website naar ons brede assortiment horloges of breng een bezoek aan onze showroom in Klaaswaal.

 

Exclusieve horloges kopen in Strijensas | De Ruiter Jewels

Bent u op zoek naar exclusieve horloges zoals Rolex, Omega, Cartier of Breitling? De Ruiter Jewels heeft een wisselend assortiment luxe horlogemerken. Deze horloges, voor dames en heren, verkeren allen in een goede staat en zijn gecontroleerd op echtheid. Wilt u geen exclusief horloge kopen maar juist inruilen dan behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. Laat uw horloge vrijblijvend taxeren op slechts 15 minuten rijden van Strijensas.

 

Sieraden repareren in Strijensas | De Ruiter Jewels

Ook voor het repareren van sieraden bent u bij ons aan het juiste adres. De Ruiter Jewels biedt u de mogelijkheid om uw sieraden vakkundig te laten herstellen. Ook het zetten van nieuwe diamanten in bijvoorbeeld uw diamanten ring behoort tot de mogelijkheden.

 

De Ruiter Jewels | Uw juwelier in de Hoeksche Waard

Kom naar onze showroom in Klaaswaal en laat u inspireren door ons assortiment nieuwe en gedragen sieraden, diamanten en horloges. Onze medewerkers adviseren u graag bij het vinden van het juiste sieraad. Naast het online bestellen van uw artikelen kunt u bij De Ruiter Jewels ook onze showroom bezoeken.

De Ruiter Jewels
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal

Openingstijden:

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur