Breitling horloge kopen

Wilt u een mooi gebruikt Breitling horloge kopen bij De Ruiter Jewels? Op onze website vindt u exclusieve merkhorloges die in een goede staat verkeren en zijn gecontroleerd op gebreken. Hun automatische uurwerken, chronograven en de precisie van het Zwitsers uurwerk zorgt ervoor dat dit exclusieve merk zeer gewaardeerd wordt door verzamelaars en liefhebbers.  

Heeft u interesse in het kopen van een herenhorloge dan bieden wij u de mogelijkheid het horloge te bekijken in één van onze afhaallocaties. Naast het kopen van een dergelijk exclusief horloge bieden wij ook de mogelijkheid om gebruikte horloges in te ruilen of te veilen.

 

Korte omschrijving van het horlogemerk Breitling

Het horlogemerk Breitling is opgericht in 1884 door Léon Breitling. Hij was een technicus die zijn leven wijdde aan chronografen en timers. Polshorloges zoals wij die nu kennen werden voor het eerst gemaakt in 1899. Het Zwitserse bedrijf leverde zijn producten aan de industrie, wetenschap en de sport. Later ook aan de luchtvaart en de autosport. Breitling leverde polshorloges aan de Royal Air Force One, De Luftwaffe en de Amerikaanse Luchtmacht.

 

Geen producten gevonden...