Diamanten van 0.02 - 0.029 karaat kopen

Wij bieden u een selectie van diverse diamantslijpvormen in verschillende karaten, kleuren en zuiverheden. De diamantprijs van onze geslepen diamanten worden bepaald door de 4 C's: het karaat, kleur, zuiverheid en maaksel.

De Ruiter Diamonds verkoopt diamanten voor groothandelsprijzen aan: goudsmeden, juweliers en consumenten. Al onze geslepen diamanten vanaf +/- 0.15 karaat zijn voorzien van certificaten van: GIA, HRD of IGI. Diamanten tussen de 0.005 en 0.10 karaat zijn beoordeeld door onze edelsteenkundige ( FGA) en worden zonder certificaat geleverd. De Ruiter Diamonds verkoopt diamanten in de volgende slijpvormen: Briljant, Baguette, Cushion, Hart, Markies, Ovaal, Prinses, Peer en Radiant.

In deze categorie vind u geslepen diamanten van 0.02 karaat in verschillende kleuren, zuiverheden en maaksels. Handig! wanneer u op zoek bent naar een missende diamant in uw gouden armband, broche, collier, oorbellen, hanger of ring. Uw gouden juwelen laten omsmelten bij een goudsmid naar een nieuw sieraad? Koop dan onze diamanten van 0.02 karaat en bespaar aanzienlijk op de diamantprijs ten opzichte van een juwelier. Vergelijk het zelf! Bent u op zoek naar een geslepen diamant en is deze niet online beschikbaar? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.