Diamanten van 0.08 - 0.10 karaat kopen

Wij bieden u een selectie van diverse diamantslijpvormen in verschillende karaten, kleuren en zuiverheden. De diamantprijs van onze geslepen diamanten worden bepaald door de 4 C's: het karaat, kleur, zuiverheid en maaksel. De Ruiter Diamonds verkoopt diamanten voor groothandelsprijzen aan: goudsmeden, juweliers en consumenten. Al onze geslepen diamanten vanaf +/- 0.15 karaat zijn voorzien van certificaten van: GIA, HRD of IGI. Diamanten tussen de 0.005 en 0.10 karaat zijn beoordeeld door onze edelsteenkundige ( FGA) en worden zonder certificaat geleverd. De Ruiter Diamonds verkoopt diamanten in de volgende slijpvormen: Briljant, Baguette, Cushion, Hart, Markies, Ovaal, Prinses, Peer en Radiant.

In deze categorie vind u geslepen diamanten van 0.08 - 0.10 karaat in verschillende kleuren, zuiverheden en maaksels. Diamanten vanaf 0.08 - 0.10 karaat zijn geschikt voor het zetten in gouden solitair ringen, hangers een oorknopjes. Natuurlijk ook leuk om een diamant van 0.08 - 0.10 karaat cadeau te doen in een leuke cadeau verpakking. Of laat uw gouden juwelen omsmelten tot een nieuwe ring en voeg onze diamanten toe.

Koop onze diamanten van 0.08 - 0.10 karaat en bespaar aanzienlijk op de diamantprijs ten opzichte van een Antwerpse of Amsterdamse juwelier. Vergelijk het zelf! Bent u op zoek naar een geslepen diamant en is deze niet online beschikbaar? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.