Over Ons

De Ruiter Diamonds is een business unit van familie de Ruiter uit Klaaswaal, ook wel bekend van het Goudwisselkantoor in Nederland, België en Duitsland. Omdat veel klanten steeds vaker aan ons vragen of wij ook diamanten hebben voor in verlovingsringen en juweliers steeds vaker op zoek zijn naar diamanten voor hun klanten hebben wij hier speciaal onze website voor geopend.

Met De Ruiter Diamonds bieden wij particulieren en juweliers de mogelijkheid om bij ons diamanten aan te schaffen. Wij nemen u mee in de wereld van diamant en vertellen u graag alle ins en outs hiervan. Het bijzondere aan diamanten is dat iedere diamant uniek is van grootte, kleur, zuiverheid en maaksel. Bent u op zoek naar een passend montuur of wilt u iets laten ontwerpen? Ook dan bent u van harte welkom.

Online Diamanten Kopen

Op onze website De Ruiter Diamonds.nl  vindt u een overzicht van onze diamanten die wij voorradig hebben. Bent u echter op zoek naar een bepaalde diamant die niet online staat neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag deze diamanten te vinden.

Internationaal Diamanten Verkopen

Veel diamantliefhebber van over de hele wereld, die bij de Ruiter Diamonds hun edelstenen aankopen kunnen terecht in meerdere talen.

Diamantprijzen

De Ruiter Diamonds hanteert groothandelsprijzen voor diamanten en dit betekend u veel voordeliger uit bent of u veel lagere prijzen betaald dan bij een gewone juwelier. Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor uw diamant. Vergelijk en kom langs! 

Lidmaatschap

De Ruiter Diamonds is lid van de Antwerpse Diamantbeurs onder lidmaatschapsnummer: 842. Hiermee voldoen wij aan de strenge internationale normen van de World Federation of Diamond Bourses.

Adres:

De Ruiter Diamonds
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal
(+31) 0186-746764
[email protected]

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 
10:00 - 17.00 uur